«Говерла» стане «Закарпаттям» і виступатиме в аматорській лізі України

«Говерла» стане «Закарпаттям» і виступатиме в аматорській лізі України
Ще 8 липня в київському  Будинку футболу Професійна футбольна ліга мала провести  процедуру жеребкування календаря змагань чемпіонатів України першої та другої ліг у сезоні 2016/17 та попередніх етапів Кубка України.

 

Нагадаємо, що Конференція ПФЛ затвердила формат змагань наступного сезону, за яким у кожній із ліг братиме участь по 18 команд (в минулому сезоні у 2-й лізі виступали 14 клубів). Старт першого попереднього етапу Кубка України заплановано на 20 липня, чемпіонат почнеться – 24 липня. Ходили чутки, що в 18-ці команд другої ліги може бути представник від Закарпаття. 

Однак ПФЛ так і не провела жеребкування календаря чемпіонату, а лише розіграш учасників попереднього етапу Кубка України. 

В той же час журналісти звернулися за коментарем до колишнього директора ФК «Говерла» Івана Шіца щодо майбутнього екс-учасника прем’єр-ліги. Іван Тіберійович зауважив: «У професійному футболі «Говерла» не виступатиме. Буде створений новий клуб, який розпочне наступний сезон у чемпіонаті України серед аматорських команд, який стартує восени. Щодо його назви, то поки ще з нею не визначилися, можливо повернемося до колишнього бренду– ФК «Закарпаття»…»

Семен Михайлик 

 

 

12 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів