Міськрада Ужгорода просить водіїв не заважати ремонтникам на перекритій для руху вулиці

Міськрада Ужгорода просить водіїв не заважати ремонтникам на перекритій для руху вулиці
Ужгородська міська рада вчергове звертається до мешканців міста з проханням з порозумінням поставитися до тимчасових незручностей, які спричинили підготовчі роботи перед капітальним ремонтом вулиці Перемоги.

 

Нагадаємо, 4-6 серпня на відрізку вулиці Перемоги (від проспекту Свободи до вулиці Новака), вирізають дерева. На цей час автомобільний рух тут перекрито.

Про обмеження руху ужгородців було поінформовано заздалегідь, патрульна поліція чергує на місці. Крім того, окремо в телефонному режимі про обмеження руху нагадали керівникам обласної клінічної лікарні та центру нейрохірургії та неврології, повідомили станцію швидкої медичної допомоги та служби таксі. 

Однак наразі є випадки, коли виникають непорозуміння, а подекуди й конфлікти між водіями та працівниками підрядних організацій, які просто виконують свою роботу. Звертаємо увагу, що обмеження руху - тимчасове, і потрібне воно для того, щоб якнайшвидше виконати усі роботи. А заплановано там вимостити ФЕМ-плиткою тротуари, встановити нове дорожнє покриття, висадити, з урахуванням рекомендацій фахівців біологічного факультету УжНУ, молоді дерева на місці зрізаних.

 

05 серпня 2016р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів