У Рахові проведуть благодійний вечір та аукціон для дітей-сиріт

У Рахові проведуть благодійний вечір та аукціон для дітей-сиріт
Кошти, зібрані під час благодійного вечора та аукціону організатори планують витратити на купівлю подарунків дітям, позбавленим батьківського піклування.

 

За словами однієї з ініціаторок акції, Вікторії Васильовки, наразі вони шукають роботи найкращих, найталановитіших та найсвідоміших майстрів, художників.

«Вже зовсім скоро почнуться приготування до новорічних свят – пори чудес і добрих справ. Батьки, купуючи подарунок своїй дитині, часто навіть не задумуються, що є чимало дітей, які не тільки не отримають такий подарунок, але не й не знають, що таке материнська любов, - каже Вікторія. - У рамках благодійної акції «Подаруй дитині новорічну казку», кожен бажаючий зможе зробити прийдешні новорічні свята для дитини – незабутніми. Потрібно тільки надати лот, чи взяти участь у благодійному аукціоні, який відбудеться у грудні».

Також організатори планують виставити на продаж пропозиції майстер-класів, послуги фотографів, візажистів, музикантів, вчителів чи інших майстрів своєї справи.

Подати свої лоти для продажу можна до 08 грудня, звернувшись до ініціаторів акції - Сніжани Тулик (067 308 06 74) чи Вікторії Васильовки (063 205 03 35).

 

13 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів