У поліції спростовують заяви активіста про покинуту в Хусті службову машину

Службовий автомобіль поліції «Skoda», який в понеділок, 10 жовтня,  перебував на вулиці Малій в місті Хуст, зламався під час транспортування з Тячева до Ужгорода, повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

 

Про знайдену машину поліції перед цим повідомив активіст із Хуста Роман Келемен. За його словами, машина марки "Шкода" з пробитими колесами, без палива та зі зламаним замком запуску двигуна добу заважала рухові автомобілів. Активіст стверджує, що цю машину було викрадено невідомими, а поліцейські не помітили зникнення. 

У поліції натомість стверджують, що машина під час транспортування з Тячівського відділу поліції до Головного управління Національної поліції в Закарпатській області зламалася та потребувала негайного ремонту або евакуації. За три години у «Skoda» було замінено пошкоджену деталь і транспортовано в автогосподарство ГУНП для подальшого ремонту, а будь-яка інформація про викрадення цього автомобіля чи залишення його напризволяще не відповідає дійсності.

 

13 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів