Серед зброї, яку можна потримати у центрі Ужгорода – снайперські гвинтівки і гранатомети

Серед зброї, яку можна потримати у центрі Ужгорода – снайперські гвинтівки і гранатомети
Головне управління Національної поліції в Закарпатській області долучилося до виставки на площі Народній в Ужгороді до Дня захисника України.

 

На площі біля Закарпатської ОДА своїх вихованців представили спеціалісти кінологічного центру Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Зі службовими собаками радо спілкуються діти.

У широкому обсязі представлено транспорт поліції, в тому числі бронетранспортер правоохоронців. Під пильним наглядом роти особливого призначення поліції можна ознайомитися з арсеналом індивідуальної зброї, з якою вони заступають на патрулювання.

На виставці зброї представлено пістолет Макарова, автоматичний пістолет Стєчкіна, пістолети «Форт-12», «Форт-14», «Форт-17», «Форт-21.03». З автоматичної зброї ужгородці можуть познайомитися зі зразками автомату Калашникова та модернізованого АК зі складним прикладом. На стендах представлені гранатомет ГП-25 (належить до дульно-зарядних нарізних систем), РПГ-7Б (ручний протитанковий гранатомет радянського виробництва, призначений для боротьби з танками), РПГ-18 «Муха» (ручний реактивний протитанковий гранатомет одноразового використання), який представлений лише у вигляді макета. Представлено дві снайперські гвинтівки: снайперська гвинтівка Драгунова і «Форт-301» – обидві вітчизняного виробництва.

Із засобів індивідуального захисту представлені куленепробивні шоломи, захисні окуляри, які захищають очі правоохоронців від більшості видів осколків, бронежилети 4 класу захисту.

Особливою увагою відвідувачів користується пристрій «Таран», який призначений для відкривання дверей.

 

14 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів