Скільки отримує прокурор Закарпаття?

Скільки отримує прокурор Закарпаття?
Володимир Гаврилюк розповів про свій посадовий оклад та про причини свого переведення на Закарпаття.

 

Як інформував "Uzhgorod.net.ua", прокурор Зкарпатської області Володимир Гаврилюк підбив підсумки своєї роботи на посаді.

Він повідомив, що раніше отримував зарплатню у розмірі 65 тисяч гривень. Це, за словами прокурора, посадовий оклад, доплати за вислугу і за роботу із секретними матеріалами. Працюючи на посаді прокурора Закарпаття він отримує втричі менше (трохи більше 20 тисяч, ред.).

Головною причиною свого переходу в Ужгород Гаврилюк зазначає той факт, що йому було цікаво спробувати себе і в цій сфері. «Звичайно, хотілося не лише спробувати себе, а й оправдати ту довіру, яку мені надав Генеральний прокурор», - розповів Гаврилюк.

Володимир Гаврилюк протягом двох років працював у Головному слідчому управлінні Генеральної прокуратури України на посаді начальника відділу, заступника начальника управління.  З лютого по липень 2016 року був прокурором відділу управління процесуального керівництва підтримання державного обвинувачення та представництва в суді Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України.

Нагадуємо, що очільник прокуратури запевнив, що прокуратура Закарпатської області розпочала розслідування стосовно вивозу твердих відходів.

Uzhgorod.net.ua

 

10 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів