Як і за які кошти ремонтуватимуть аеропорт «Ужгород»

Як і за які кошти ремонтуватимуть аеропорт «Ужгород»
Про реконструкцію міжнародного аеропорту «Ужгород» розповів директор департаменту економічного розвитку та торгівлі Закарпатської ОДА Денис Ман.

 

Він повідомив, що реконструкція аеропорту є найприорітетнішим проектом. Окрім власне реконструкції будівлі, планують відновити трансформаторну підстанцію, вогонькову підстанцію, будівлю воєнізованої охорони та огорожу навколо території аеропорту.

Відновлення аеропорту є одним з 90 проектів регіонального розвитку, які визначені для реалізації на Закарпатті у 2016 році. Так, з державного фонду регіонального розвитку для Закарпаття передбачені кошти у розмірі понад 110,5 млн. гривень. Проте, Ман підкреслив, що кошти виділяються нерівномірно. Так, на жовтень-листопад припала більша частина коштів. Але, за словами фахівця, департамент намагатиметься використати всі кошти, щоб жодна гривня не повернулась до бюджету.

Серед 90 проектів більше половини складають проекти у сфері дорожнього будівництва, далі ідуть протипаводкові проекти та розробка альтернативного використання енергії.

Uzhgorod.net.ua

 

22 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів