Уряд просять передати майно 16 ПТУ громадам Закарпаття

Уряд просять передати майно 16 ПТУ громадам Закарпаття
Обласні обранці просять уряд передати майно 16 ПТУ краю.

 

Із державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області під зобов’язання використовувати за цільовим призначенням і не відчужувати в приватну власність.

Депутати обласної ради на третьому пленарному зсіданні п’ятої сесії ухвалили рішення «Про внесення змін до рішення обласної  ради від 28.07.2016 № 392 «Про прийняття із державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області рухомого та нерухомого майна професійно-технічних навчальних закладів». Та постановили звернутися до Кабінету Міністрів України з проханням безоплатно передати з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Закарпатської області рухоме та нерухоме майно професійно-технічних навчальних закладів, розташованих на території Закарпатської області, що перебувають у державній власності, під зобов’язання використовувати за цільовим призначенням і не відчужувати в приватну власність. Управлінню з питань забезпечення повноважень щодо управління об’єктами спільної власності обласної ради здійснити необхідні організаційно – правові заходи стосовно приймання – передачі зазначеного майна.

Наразі йдеться про 16 таких закладів. А це - Державний навчальний заклад «Ужгородський центр професійно-технічної освіти», Ужгородське вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету, Ужгородське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування, Вище професійне училище № 3 м. Мукачево, Державний навчальний заклад «Мукачівський центр професійно-технічної освіти», Державний професійно-технічний навчальний заклад «Мукачівський професійний аграрний ліцей ім. М.Данканича», Хустський професійний ліцей, Хустський професійний ліцей сфери послуг, Берегівський професійний ліцей сфери послуг, Свалявський професійний будівельний ліцей, Міжгірський професійний ліцей, Перечинський професійний ліцей, Тячівський професійний ліцей Закарпатської області, Державний професійно-технічний навчальний заклад «Білківський професійний аграрний ліцей», Професійно-технічне училище № 33 смт В. Березний, Вище професійне училище № 34 м. Виноградів.

Прес-служба Закарпатської облради

 

03 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів