Влада Іршавщини подбала про своїх рятувальників

Влада Іршавщини подбала про своїх рятувальників
4 січня іршавські рятувальники отримали нове обладнання, спорядження та бойовий одяг.

 

З подарунками до Іршавського райвідділу ДСНС завітали керівники Іршавського району: голова райради Віктор Симканинець, голова райдержадміністрації Олександр Горін та Іршавський міський голова Степан Бобик. Вони вручили місцевим рятувальникам нове обладнання, спорядження та одяг, яке придбали в рамках виконання «Програми попередження виникнення і ліквідації надзвичайних ситуацій та забезпечення пожежної безпеки в Іршавському районі на 2016-2020 роки».

Гості вручили допомогу начальнику Управління ДСНС України у Закарпатській області Роману Гудаку, а той, у свою чергу, передав обмундирування бійцям 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава. Рятувальники отримали: теплозахисний одяг (8 шт.), пожежні пояси (8 шт), пожежні рукави та краги, автошини та інше, загальною вартістю 130 тисяч гривень.

Під час заходу начальник Іршавського РВ Управління ДСНС України у Закарпатській області Іван Мошкола подякував керівникам району та депутатам районної ради за ефективну співпрацю задля безпеки мешканців Іршавщини.

Також присутні оглянули службові приміщення Іршавського РВ УДСНС України у Закарпатській області. 

 DSC_0748.jpg

DSC_0757.jpg

DSC_0740.jpg

DSC_0764.jpgDSC_0878.jpg

За матеріалами У ДСНС у Закрпатській області

 

 

05 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів