Шлюб за 24 години по-ужгородськи: вітаємо першу пару!

Шлюб за 24 години по-ужгородськи: вітаємо першу пару!
Ужгородка Тетяна Куцин і Збідад Рабія взяли "Шлюб за 24 години"

 

Сьогодні, 4 лютого, у стінах Закарпатської обласної філармонії одружилася перша пара в Ужгороді, яка скористалася послугою пілотного проекту "Шлюб за добу".

Урочиста церемонія реєстрації розпочалася о 13:00 годині. Наречена ужгородка Тетяна Куцин та її обранець - громадянин Ізраїлю Збідад Рабія не захотіли довгої метушні із паперами, тому вирішили скористуватися проектом, який дозволяє реєструвати шлюб всього лише за одну добу. 

Через свою унікальність дійство зібрало не лише родичів та друзів наречених, але й журналістів. Молоді знайшли час, аби розповісти представника ЗМІ, де дізналися про послугу і чому вирішили нею скористуватися. "Почули про "Шлюб за 24 години", коли звернулися до ЗАГСУ і дуже зраділи, що є така можливість. Дякуємо проекту, що дозволив нам так швидко бути разом", - поділилася молода Тетяна. 

Наречений же зізнався, що дуже вражений процедурою церемонії та зазначив, що у його країні, процедури "швидкого шлюбу" немає. 

Відтепер парі, яка захотіла взяти шлюб, необов’язково чекати цього заповітного дня місяцями. За бажанням і за окрему плату, вас одружать за 24 години. 

 

04 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів