Перед презентацією нової книжки в Ужгороді закарпатський автор проведе низку акцій у Тернополі

Перед презентацією нової книжки в Ужгороді закарпатський автор проведе низку акцій у Тернополі
Закарпатець презентує свою нову книжку в Тернополі

 

У видавництві «Навчальна книга – Богдан»  вийшла вже п’ята книжка письменника із Закарпаття Олександра Гавроша – «Казки і казкарі». Перша презентація видання відбудеться 7 березня у Тернополі.

Досі у тернопільському видавництві вийшли роман «Капітан Алоїз», перевидання дитячої книги «Пригоди тричі славного розбійника Пинті», повість «Різдвяний песик» та документальна книга «У пошуках Івана Сили».

«Казки і казкарі» – науково-популярна книжка про жанр казки та відомих казкарів, яка вийшла в серії «Ім’я на обкладинці». Тут читачі знайдуть відповіді на питання, як виникла казка, що зробили Брати Грімм,  чому закарпатська казка не здобула популярності тощо.

«Це ґрунтовне дослідження зацікавить і філологів, і фольклористів, і етнографів, і широку читацьку аудиторію — усіх поціновувачів усної народної творчості», – йдеться в анотації.

Крім презентації книги «Казки і казкарі», Олександр Гаврош 5-7 березня матиме низку акцій в Тернополі – зустрічі із читачами в студії «ІРИска», міській бібліотеці, книгарнях «Ярослав Мудрий» та «Дім книги», благодійний показ фільму «Іван Сила» тощо.

За словами автора, після Тернополя презентація нової книжки відбудеться в Ужгороді.

uzhgorod.net.ua

 

03 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів