Якщо ікру, то ложками: на Закарпатті знайшли спосіб, як можна отримати цей делікатес, не вбиваючи рибу

Форель в нашому краї - не рідкість. Але в погоні за таким недешевим делікатесом, як червона ікра, люди часто знищують і саму рибу.
Безумовно, рибка також дуже смачна, але уявіть собі, скільки ще можна буде отримати червоної ікри, якщо вона залишиться живою?
Кмітливі краяни знайшли спосіб, щоб і вовки були ситі, і вівці уціліли.
Відомий туризмознавець Федір Шандор опублікував чергове відео доїння екологічно чистої ікри.
Як бачимо із сюжету, один фермер тримає форель, а другий склавши пальці кільцем, проводить рукою від голови до хвоста, видавлюючи ікру.
Риба залишається живою і може прожити ще кілька років. А справжню закарпатську гірську, чисту екоікру можна їсти ложками.
До цієї новини немає коментарів