У Мукачівській ЦРЛ районні гроші хочуть, а хворих - ні — голова РДА

У Мукачівській ЦРЛ районні гроші хочуть, а хворих - ні — голова РДА
Про це сьогодні під час зустрічі з журналістами заявив голова Мукачівської районної державної адміністрації Сергій Гайдай.

 

«Мешканці Мукачівського району не отримують нормального медичного забезпечення в Мукачівській центральній районній лікарні. Бували випадки, що людина приїжджала до лікарні, просила надати їй медичну допомогу, а їм відмовляли через те, що прописка в людини – районна, і направляли до амбулаторії. Також по всій ЦРЛ були розвішані оголошення, що в стаціонарі хворого лікують лише один день, а далі відправляють на самостійне лікування», – зазначив Сергій Гайдай.

Відомо, що Мукачівська ЦРЛ фінансується не лише  з бюджету міста Мукачева, а й з районного бюджету також. За словами голови Мукачівської РДА Сергія Гайдай, цьогоріч на рахунок ЦРЛ з районного бюджету направили понад 20 мільйонів гривень. Однак ситуація стосовно лікування не змінилася, мешканцям району і досі відмовляють у наданні медичної допомоги.

Також пан Сергій зазначив, що скарги від хворих, яким відмовили у допомозі є, однак не багато. За словами Гайдая, люди часто просто бояться чи лінуються написати скаргу, не бачать у цьому сенсу, однак без скарг від невдоволених громадян змінити ситуацію складно.

Як зазначив Сергій Гайдай, вже існуючі скарги від пацієнтів направляються працівниками районної адміністрації до прокуратури.

Uzhgorod.net.ua

 

10 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів