«Смачно в УжНУ» з Галиною Шумицькою, котра знає рецепти успіху, але впевнена, що вибирати й готувати маєш сам

«Смачно в УжНУ» з Галиною Шумицькою, котра знає рецепти успіху, але впевнена, що вибирати й готувати маєш сам
Щойно поскладали ЗНО свіжоспечені випускники й випускниці шкіл, на часі – скуштувати абітурієнтського хліба.

 

Попереду – відповідальний етап вибору того, де їм професійно «випікатися» далі, ще й так, щоб не глевкими фахівцями вдатися. Тим, хто має смак до Слова і хоче його відчувати ще тонше, делікатніше, стати справжнім гурманом, господиня філфаківської кухні – декан факультету Галина Шумицька – вирішила розказати і показати, що і як уміють готувати на цьому ґаздівстві...

Крім рецепту страви, яку приготувала Галина Шумицька (він у самому кінці програми), пропонуємо вам також швидкий доступ до, на наш погляд, «найсмачнішого» з того, чим поділилася в розмові декан філологічного факультету. Тож у цьому «меню»:

  • Чому випускник вишу асоціюється у декана філфаку з пирогом?
  • З яких інгредієнтів готують «пироги», чи то пак студентів-випускників, на філфаку УжНУ? Який у них смак?
  • Яким є сучасний ідеальний викладач?
  • Що має бути між студентом і викладачем – бар’єр? субординація? панібратство?..
  • А якого студента можна вважати ідеальним?
  • У нас ненормальний вік студента?
  • Навчання можна перервати і це не страшно?..
  • Чи може ваш підпис розказати про вас більше, ніж слова?! Робіть висновки!

Василь Третяк,

камера Роберта Паппа

mediacenter.uzhnu.edu.ua

 

22 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів