При Закарпатському муздрамтеатрі діятиме дитячо-юнацька театральна студія

При Закарпатському муздрамтеатрі діятиме дитячо-юнацька театральна студія
16 липня Закарпатський обласний академічний музично-драматичний театр імені братів Шерегіїв завершив 71-ий театральний сезон. Під час прес-конференції директор театру Василь Марюхнич підбив підсумки сезону й розповів про плани на новий.

 

За сезон театр потішив глядача аж сімома прем’єрами, дві з яких були на малій сцені. Це «Дев’ять життів у дев’яти ночах», «Гамлет», «Дивовижна пташечка», «Задуши мене в обіймах», «Круті віражі», «Вільні метелики» і оперета «Шаріка». Вперше провели фестиваль камерного мистецтва «Під цвітом сакури» і планують його й наступного року.

Найголовніша новина – театр має намір відкрити дитячо-юнацьку театральну студію, яка буде залучити молодь до театрального мистецтва і навіть до творення вистав. Займатися зі  студійцями буде випускник Київського університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого Любомир Геляс. За словами Василя Марюхнича, навчання буде проводитись на основі розроблених методик та акторського досвіду. Набір до студії планують оголосити наприкінці серпня чи на початку вересня вже цього року.

uzhgorod.net.ua

 

20 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів