Вивчіть польську до глибин, "застрибнувши" одразу на другий курс УжНУ

Вивчіть польську до глибин, "застрибнувши" одразу на другий курс УжНУ
У тих вступників Ужгородський національний університет, які мають за плечима рівень молодшого спеціаліста, з'явилася нова і зручна нагода вивчити польську і російську мови та світову літературу.

 

Цей рівень присвоюється випускникам вищих професійних училищ, технікумів, центрів професійно-технічної освіти, ВУЗів I рівня акредитації та прирівняних до них навчальних закладів, а також студентам вишів, які закінчили 3 курси навчання.

Нагадуємо, подача заяв в УжНУ для осіб, які вступають тільки на основі сертифікатів ЗНО, закінчується о 18.00 26 липня.

УжНУ в Правилах прийому на 2017 рік (Додаток 2) передбачив, що такі вступники можуть податися одразу на другий курс. Важливо, що у випадку наявності місць на держзамовленні, ці особи можуть навчатися державним коштом.

Якими є умови потрапляння на другий курс? Відповідь знаходимо у тих самих «Правилах прийому (Додаток 2)». Зокрема, при вступі на спеціальність «Слов’янські мови та літератури (переклад включно) — Російська мова та література» складається іспит із російської мови.

Успішно склавши фахове випробування, вступник зараховується одразу на другий курс.

«Застрибнувши» одразу на другий курс УжНУ, вивчіть польську мову до глибин

Саме на цій спеціальності глибоко та системно вивчається польська мова. Студенти, які навчаються на цій спеціалізації, гарантовано проходять практики, стажуються у вишах Польщі.

«Застрибнувши» одразу на другий курс УжНУ, вивчіть польську мову до глибин

Після отримання диплома бакалавра, а потім магістра вони можуть викладати російську та польську мови, світову літературу в школах, технікумах, коледжах, вузах. Поряд із цим, перед ними відкриваються перспективи бути перекладачами, дослідниками-науковцями.

Джерело: Волошина.org.ua

 

22 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів