"Допомога" іршавчанки коштувала пенсіонерці два перстені

"Допомога" іршавчанки коштувала пенсіонерці два перстені
Іршавська поліція розкрила крадіжку ювелірних виробів з будинку пенсіонерки.

 

Мешканка Іршави вкрала з будинку знайомої золоту та срібну каблучки. Поліція викрила жінку, за даним фактом жінці вже повідомлено про підозру у вчиненні нею кримінального правопорушення, слідство триває.

Із заявою про крадіжку до іршавської поліції звернулася 68-річна місцева мешканка. Потерпіла повідомила, що з її будинку зникли золота та срібна каблучки.

В ході розслідування справи працівники поліції встановили особу, що підозрюється у крадіжці. Як з'ясувалось 46-річна іршавчанка допомогала по домогосподарству потерпілій. У одній з кімнат жінка помітила на шафі золотий та срібний перстні та викрала їх. Помітивши зникнення цінних речей, пенсіонерка звернулася до поліції. Зрозумівши, що накоїла, домогосподарка підкинула крадені речі потерпілій.

Відомості про дану подію слідчим Іршавського відділення поліції внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Жінці вже оголошено про підозру у скоєнні нею кримінального правопорушення, що передбачено ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

19 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів