Де та чим сьогодні зайняті працівники-комунальники в Ужгороді

Де та чим сьогодні зайняті працівники-комунальники в Ужгороді
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» відновлють лінію, ремонтують світильники вуличного освітлення за адресою 8 Березня, 46 та відновлюють мережу на вулиці Федора Достоєвського (від вул. Марії Заньковецької до вул. Перемоги).

 

Робітники «УжАгроміксу» садять сакури на вулицях Небесної Сотні, Івана Крилова (поблизу будівлі СБУ), а також дві ялини в зеленій зоні на площі Богдана Хмельницького. На вулицях Дмитра Менделєєва, Володимира Гошовського, Олександра Довженка зрізають дерева, зокрема, самосіви, на вулиці Олекси Довбуша – сухостій.

На перехресті вулиці Минайської та проспекту Свободи КШЕП ремонтує світлофор. Продовжують комунальники поточний ремонт на вулиці Миколи Гоголя.

Вулицю 8 Березня прибирають із використанням спеціальної техніки працівники обслуговуючої компанії «УжБудСервіс».

Капітально ремонтують тротуари на вулиці Будителів (роблять покриття із ФЕМ-плитки, ставлять бордюри) та на проспекті Свободи (демонтують тротуарні плити, роблять основу, кладуть ФЕМ-плитку). Проводять підготовчі роботи, демонтують бруківку на тротуарах площі Поштової.

У рамках реконструкції інженерних мереж на площі Шандора Петефі демонтують бруківку, копають траншеї та прокладають труби, на перехресті Перемоги-Тиводара Легоцького ставлять бруківку, фрезують асфальтобетонне покриття, а на площі Георгія Кірпи ставлять бордюри, ФЕМ-плитку.

Триває капітальний ремонт вулиць Василя Стефаника (прокладають каналізаційну мережу), Олександра Можайського (ставлять бордюри, ФЕМ-плитку, прокладають каналізаційну мережу), Підградській (фрезують основу проїжджої частини), Панаса Мирного (роблять покриття із бруківки).

На вулицях Шумній, 32, Тиводара Легоцького, 3, 5 – капітальний ремонт внутрішньоквартальних каналізаційних мереж, а на Залізничній, 4/22, Адольфа Добрянського, 12 – капітально ремонтують водопровід та каналізацію житлових будинків.

Капремонт покрівель житлових будинків проводять за адресами: пл. Шандора Петефі, 38, пр. Свободи, 7/26, вул. Іштвана Сечені, 50, Марії Заньковецької, 17, Івана Данькевича, 77, Климента Тімірязєва, 18.

На вулиці Льва Толстого, 44 проводять капітальний ремонт дитячого майданчика.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

15 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів