Цікаві книги дітям під подушку на День Святого Миколая

Цікаві книги дітям під подушку на День Святого Миколая
Вже у вівторок, 19 грудня, в Україні святкуватимуть День святого Миколая. Діти з нетерпіння чекають цього свята, щоб вранці заглянути подушку та знайти подарунок.

 

Одним з найкращих подарунків у всі часи вважалася книга.

Українські Новини зібрали дитячі книги, які чудово підійдуть для подарунка дитині у День святого Миколая.

"Різдво Джоанни"

Фото: starylev.com.uaФото: starylev.com.ua

Великолепная новая раскраска для взрослых, созданная специально для радостного периода празднования Рождества.

"Жменька тепла для мами". Дерманський Сашо

Фото: starylev.com.uaФото: starylev.com.ua

Вкутане багатолітньою холоднечею місто вже давно не знало літа. Мерзенний пан Прищ, який захопив містян у крижаний полон, погрожує заморити холодом маму маленької Влади. Але ж як знешкодити джерело холоду, що тримає всіх на межі виживання, а найважливіше – де шукати джерело тепла? Щоб це з’ясувати, дівчинка вирушає до Сніголісу, де, кажуть, знайшли притулок відчайдухи, яких не лякає нелюдський мороз. Чи вдасться їй врятувати маму, а заразом і ціле місто від свавілля пана Прища? Чи зможе вона віднайти хоч жменьку тепла для любої матусі?

"У країні сирних коників". Ярина Винницька

Фото: facebook.com/TIpublisherФото: facebook.com/TIpublisher

"Ця казка як пишний різдвяний кекс, де родзинок і цукатів більше, аніж самого тіста. Тут ви знайдете дитячі афоризми і дорослі роздуми про природу Зла, давні гуцульські артефакти і сучасний різдвяний Львів з усіма його смачними артибутами", - зазначають видавці.

"Коли приходить Різдво". Луїза Мей Олкот

Фото: svichado.comФото: svichado.com

Теплі різдвяні історії відомої американської письменниці Луїзи Мей Олкот стануть чудовим доповненням до різдвяних свят для дітей та дорослих.

"Пан Сирник і різдвяний пампушок". Лінинська Світлана

Фото: starylev.com.uaФото: starylev.com.ua

Найкращий пекар містечка Ясного пан Сирник пошкодував останнього різдвяного пампушка для маленької дівчинки, бо сам був дуже голодним. Після цього усі солодощі почали видаватися пекареві гіркими. Пан Сирник був у відчаї – як же він тепер зможе готувати найсмачнішу та найдухмянішу випічку? Можливо, йому зможе зарадити лікар Апчих? Точно відомо одне – напередодні Різдва можуть трапитися розмаїті дива…

"Фантастичні звірі і де їх шукати. Оригінальний сценарій" Дж. К. Роулінґ

Фото: ababahalamaha.com.uaФото: ababahalamaha.com.ua

Дослідник і магізоолог Ньют Скамандер щойно завершив навколосвітню подорож у пошуках найрідкісніших і найнезвичніших магічних істот. Прибувши до Нью-Йорка, він не має наміру тут затримуватись. Одначе, коли йому випадково підмінюють валізу і деякі його фантастичні звірі розбігаються по місту, під загрозою опиняються всі...

"Кресало" Г.Х. Андерсен

Фото: ababahalamaha.com.uaФото: ababahalamaha.com.ua

Казка видатного датського письменника про кмітливого солдата, який обдурив злу відьму, покарав бездушного короля та його придворних і одружився з принцесою.

"Хочу, хочу подарунків!" Симоненко О.

Фото: chasmaistriv.com.uaФото: chasmaistriv.com.ua

Історія духовного переродження маленької дівчинки Соломії, яка трапилася напередодні дня Святого Миколая, подібна до маленького дива, яке стане гарним прикладом як для дітей, так і для дорослих. 

Від Миколая до Різдва

Фото: yakaboo.uaФото: yakaboo.ua

До цієї вишукано оформленої збірки увійшли як авторські поезії, так і народні колядки і щедрівки, що надають неповторності головному циклу зимових свят - від Миколая до Різдва.

"День Сніговика" Дзвінка Матіяш

Фото: ufra.com.uaФото: ufra.com.ua

Текст цієї повісті з елементами антиутопії – це алюзії на події січня-лютого 2014 в Україні. Сніг – символ боротьби із сірістю та злом, котре поволі захопило Велике Місто. Сніговик, зліплений людьми зі снігу – монумент перемоги добра над диктатором цього міста. Текст не вирізняється динамікою та жвавістю оповіді, проте захоплює читача своїм розміреним кроком описів, приємних дрібничок із життя героїні, дівчинки Ірми, зрештою, сповнений надій на диво та зцілення.

Українські Новини

 

17 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів