Поради закарпатцям: скільки можна зберігати продукти в морозилці – список
Міністерство сільського господарства США пояснює, що заморожені продукти (від - 17 градусів за Цельсієм) у морозильній камері не псуються.
Страждає лише їхня якість, пише The Huffington Post.
Наприклад, заморожений банан не буде зіпсованим і через 2 роки, але смакуватиме та підтримуватиме свій колір і кремову текстуру лише близько 3 місяців.
Заморожування сповільнює рух молекул, мікроби входять в неактивну стадію, сповільнюється ріст мікроорганізмів, які спричиняють псування продуктів і харчові хвороби, пояснюють у міністерстві.
Після розморожування мікроорганізми знову стають активними.
Ми переклали рекомендації міністерства сільського господарства США щодо того, скільки можуть перебувати продукти у морозильній камері до того, як почнуть втрачати свою якість (не псуватись).
До теми
- Чому не можна зберігати яйця у дверцятах холодильника?
- Пакети для продуктів: як обрати ідеальний варіант
- На Закарпатті очікуються заморозки
- Коли холодильник не працює: як зберегти продукти під час відключення світла?
- Як еко-шопер може зберегти ваше здоров'я
- Як позбутися харчової молі на кухні: 4 способи
- Як припинити весь час думати про погане: шість дієвих практик
- Обігрівачі від магазину inter-klimat.com.ua: що обрати
- Рятувальники попереджають про погіршення погоди на Закарпатті
- Як подолати в собі нерішучість і страх: 8 способів стати впевненою людиною
- 10 продуктів, за допомогою яких дійсно можна зміцнити імунітет
- Як користуватися смартфоном, щоб він пережив холод — лайфхаки
- Зміцнюють імунітет і знищують віруси в організмі: 5 продуктів, які потрібно їсти раз на тиждень
- Як вибрати хороші продукти
- Весняні ціни на овочі та фрукти: Яка ситуація на Закарпатті?
- Талонна система харчування у Закарпатті. Як скористатися?
- Поради психолога для переселенців, волонтерів і для всіх в умовах війни
- Закарпатцям на замітку: Де шукати найбезпечніші місця у домівці
- Почему разрушается зубная эмаль и как ее восстановить
- Рецепт вихідного дня: шоколадний фондан
До цієї новини немає коментарів