Іван Ковбаснюк в олімпійській супер G зазнав невдачі

Іван Ковбаснюк в олімпійській супер G зазнав невдачі
Напередодні наш земляк гірськолижник Іван Ковбаснюк стартував у третій для себе дисципліні – супер G. На жаль, Іван не зміг фінішувати у цій дисципліні.

 

І.Ковбаснюк змагатиметься ще в одній дисциплні – слаломі-гіганті 18 лютого. Нагадаємо, що в попередніх змаганнях у гірськолижному спуску Іван став 49-м.

Станом на сьогодні найкращий результат серед українських олімпійців показав скелетоніст Владислав Гераскевич, який  посів 12-е місце.

19-річний спортсмен посідав 15-ту позицію після перших двох заїздів, але піднявся на три рядки за підсумками останнього заїзду.

Це були перші Ігри для Гераскевича. 15 лютого на Олімпійських іграх-2018 відбулася індивідуальна гонка в жіночому біатлоні. Кращою серед українок виявилася Юлія Джима, яка посіла 20-е місце.

Раніше Віта Семеренко та Анастасія Меркушина не зуміли пробитися в десятку кращих за підсумками гонки переслідування на Олімпійських іграх-2018.

Авторитетне американське новинне агентство Associated Press спрогнозувало для збірної України три медалі на Олімпійських іграх 2018 року: дві срібні нагороди в біатлоні завдяки жіночій збірній в естафеті, а також - Анастасії Меркушиній в спринті та - бронзу від Олександра Абраменка у фрістайлі.

Семен МИХАЙЛИК

 

17 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів