Інтерактивна зустріч дільничних зі старшокласниками відбулася на Закарпатті

Інтерактивна зустріч дільничних зі старшокласниками відбулася на Закарпатті
У загальноосвітній школі села Брід, що на Іршавщині, дільнична капітан поліції Олеся Семак провела зустріч зі старшокласниками та розповіла, як не стати жертвами чиїхось протиправних діянь.

 

Дільнична Іршавського відділення поліції Олеся Семак розповіла старшокласникам школи села Брід про необхідність дотримання чинного законодавства, про дії, що можуть розцінюватися як адміністративне чи кримінальне правопорушення, та про відповідальність за їх вчинення. Окремо поліцейська дала школярам кілька порад, як їм самим не стати жертвами чиїхось протиправних діянь.

Крім того, дільнична Олеся Семак розповіла школярам про негативні наслідки вживання спиртних напоїв, наркотиків та паління в юному віці. Також правоохоронець звернула увагу учнів на їх поведінку у школі, важливість відвідування занять та недопущення пропусків уроків без поважних причин.

Слід відзначити, що зустріч була побудована у формі інтерактивної бесіди, а отже – спонукала школярів до активної участі.

Старшокласники мали змогу ставити запитання, ділитися з поліцейською ситуаціями з власного досвіду та разом їх аналізувати. А після закінчення зустрічі для школярів була проведена ще й правова вікторина.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

10 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів