Зустріч із закарпатськими родинами пропавших безвісти та полонених організували в Ужгороді (ВІДЕО)

Зустріч із закарпатськими родинами пропавших безвісти та полонених організували в Ужгороді (ВІДЕО)
Мета заходу – допомогти людям, скоординувати їх дії і дати зрозуміти, що не самі у своїй біді.

 

Іван Ангелін прибув з робочим візитом у Закарпаття. Далі попрямує регіонами України для аналогічних зустрічей. Пані Христина з Виноградівщини шукає чоловіка більше двох місяців. Пані Юстина, мама полоненого військового – 28 -річного Юрія.

І таких родин, які офіційно звернулися по допомогу до представництва уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин, на Закарпатті – майже чотири сотні...

Аби обговорити спільні дії та допомогу сім’ям, чиї рідні у полоні чи пропали безвісти – організували зустріч в Ужгороді. Запросили усіх дотичних: військових, поліцейських, волонтерів, владу. На зустріч приїхали керівник Західного регіону по військовополоненим та радник уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин.

Діалог організували за зачиненими дверима – з безпекових міркувань журналістів на захід не пустили. Говорили про конкретні кроки для сприяння поверненню українців.

Іван Ангелін каже, подібні заходи з родинами пройдуть у всіх реігонах України. Варто сподіватися, діалог вийшов плідним і результативним для родин, а представникам органів, дотичних до процесу вдалося скоординувати роботу.

ТРК "Мукачево" (М-студіо)

 

15 травня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів