4 041 проект землеустрою з інших областей прийняли цьогоріч до опрацювання експерти Закарпаття

4 041 проект землеустрою з інших областей прийняли цьогоріч до опрацювання експерти Закарпаття
На сьогодні експертами опрацьовано 3 904 примірники землевпорядної документації, з них 3 233 проекти отримали позитивний висновок, 671 – негативний, триває розгляд ще 137 робіт.

 

З початку поточного року в рамках реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, до органів Держгеокадастру Закарпатської області надійшов на погодження 4 041 проект землеустрою з інших областей. На сьогодні експертами опрацьовано 3 904 примірники землевпорядної документації, з них 3 233 проекти отримали позитивний висновок, 671 – негативний, триває розгляд ще 137 робіт.

Найбільше проектів землеустрою опрацювали експерти у Міжгірському (626) та Тячівському (550) районах Закарпатської області.

Фахівці Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області направили на погодження до інших областей 4 274 проекти землеустрою, з них опрацьовано 4 073 проекти, з яких 2 966 робіт отримали позитивний висновок, 1107 – негативний, ще 201 проект землеустрою знаходиться на розгляді експертів.

У Закарпатській області кількість працівників територіальних органів, які отримали статус експерта становить 22 особи.

Довідково:

Постановою Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2016 року № 580 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру» затверджено тимчасовий порядок взаємодії між територіальними органами державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру на період реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру під час погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Розгляд та погодження або відмова в погодженні проектів землеустрою здійснюється працівниками територіальних органів Держгеокадастру, які вибрані за принципом випадковості системою електронного документообігу Держгеокадастру.

Прес-служба Держгеокадастру

 

23 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів