Закарпатським заробітчанам: міжнародний онлайн сервіс TransferGo оголосив про запуск безкоштовних грошових переказів в Україну

Закарпатським заробітчанам: міжнародний онлайн сервіс TransferGo оголосив про запуск безкоштовних грошових переказів в Україну
TransferGo вважає, що грошові перекази мають бути безкоштовними. Компанія підкріплює свої переконання застосуванням інноваційних підходів та цифрових фінансових інструментів.

 

Ця ініціатива компанії дозволяє українським мігрантам відправляти гроші з Європи додому абсолютно безкоштовно, тобто без комісії за послуги сервісу. Відправлені кошти надходять на картковий рахунок одержувача в Україні протягом 2-3 днів.

Нагадаємо, що згідно з даними TransferGo, тільки у першому кварталі 2018 року українські мігранти у країнах Європи здійснили понад 45 000 транзакцій додому на суму більше 8 мільйонів євро, що у 10 разів перевищує показники за аналогічний період минулого року.

«Ми вбачаємо високий потенціал ринку грошових переказів в Україну», – підкреслює Анастасія Фоменко, Менеджер з розвитку бізнесу TransferGo в Україні. «Кількість транзакцій і обсяги перерахувань стрімко зростають. Ми очікуємо, що запуск безкоштовних грошових переказів в Україну значно посилить тенденцію росту і стане додатковим стимулом для українських мігрантів переводити більше грошей додому, використовуючи онлайн інструменти».

Варто відзначити, що стрімке розширення діяльності TransferGo на українському та інших ринках стало можливим завдяки успішному залученню міжнародних інвестицій на суму близько 10 мільйонів євро.

«Ми очікуємо, що протягом наступних семи років ринок цифрових грошових переказів у світі зросте у 5 разів», – наголошує Даумантас Двілінскас, Співзасновник та Генеральний директор компанії TransferGo. «Це не випадково, адже все більше споживачів воліють уникати традиційно високих комісій при здійсненні транзакцій. Наше завдання – відповідати очікуванням користувачів і тенденціям ринку. Нульова комісія при переказі грошей в Україну, яка стала можливою завдяки міжнародним інвестиціям, є яскравим прикладом вирішення поставленого завдання».

За матеріалами TransferGo

 

10 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів