«ТІК» на Синевирі – вперше, але не востаннє

«ТІК» на Синевирі – вперше, але не востаннє
Учора, 19 серпня, популярний український гурт «ТІК» виступив на ХІІІ фольклорному фестивалі «На Синевир трембіти кличуть».

 

Запальні і веселі, музиканти надзвичайно потішили публіку, яка підспівувала і підтанцьовувала артистам майже півтори години. Тексти пісень знали усі туристи, які завітали на концерт просто неба на березі перлини Карпат.

«Я вже бував на Закарпатті, але на Синевирі вперше. Надзвичайне місце, куди обов’язково приїду відпочити з сім’єю! І на трембіті робив спроби грати, та поки що успіхами похвалитися не можу. Однак спробую ще, тим більше, що цей інструмент гармоніює з нашим музичним ансамблем…», – зазначив фронтмен гурту «ТІК» Віктор Бронюк.

А ще на концерті «ТІКа», мабуть, був встановлений своєрідний рекорд з кількості одночасних трансляцій, фото і селфі. Тисячі туристів, які завітали того дня на Синевир, не могли відмовити собі у задоволенні зафіксувати на згадку грандіозний концерт улюбленого гурту.

А минулого року гості фестивалю аплодували співачці Руслані!

І щодо туристів. Цього року їхня географія вражала. Серед гостей були представники майже всіх областей України, зокрема і з віддалених Донеччини, Харківщини, Запоріжжя, Дніпропетровщини, Одещини, а ще мешканці закордоння – Великобританії, Латвії, Білорусі, Польщі і Румунії.

Свято видалося веселим, колоритним і незабутнім. Попереду не менш вражаючі закарпатські фестивалі – «Рахівська бринза», «Закарпатська свальба»… Не пропустіть!

Нагадаємо, учора на Синевирі втринадцяте зустрічали гостей унікального фольклорного фестивалю.

Катерина Ірха для uzhgorod.net.ua

 

20 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів