Новоспечені кухарі Міжгірщини випробовували себе у шкільних їдальнях м.Рівне
Претенденти на даний час працюють у шкільних їдальнях і прагнули отримати офіційне підтвердження своєї кваліфікації.
На базі навчального відділення РЦПТО ДСЗ, що у Рівному на вул. І.Підкови,17а, теоретичні знання і виконання практичного завдання оцінюють роботодавці. Членами кваліфікаційної комісії є знані, досвідчені майстри своєї справи, партнери навчального закладу Аліса Хагенбрух (Кейтерингова компанія «Кульбаба»), рівненський шеф-кухар Сергій Холодовта Олександр Медведь (кафе «LOK»).
Світлана Руснак та Лариса Сятиня продемонстрували акуратність у роботі, чітке дотримання рецептур, а головне – велике бажання вдосконалюватися. Смачне і якісне приготування страв, вміння цікаво подавати та оформлювати – ось критерії, якими у роботі керуються кухарі. Саме так і потрібно готувати для дітей. Апетитні вареники, пельмені, пухка яєчня, м’ясний рулет, запечені овочі, солодкий рулет…Повноцінне меню для активних дітей! Під час роботи Олександр Медведь активно спілкувався із кухарями, давав професійні поради. Сергій Холодов оцінив роботу кухарів і поділився враженнями на своїй сторінці у Фейсбук. Аліса Хагенбрух, як завжди, вибаглива і принципова, підтвердила добрі професійні навички претенденток.
За результатами роботи обидві жінки отримали схвальні відгуки компетентної комісії. Заступник директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко пишається відмінними показниками у роботі практично усіх, хто звертається до навчального закладу. Навчальні кухня і ресторан – до послуг претендентів. Тут вони максимально розкривають свої таланти та здобувають почесні звання кухарів. Вона привітала закарпатців і вручила їм свідоцтва державного зразка.
Джерело: 7 днів
До теми
- «До війни я випікав у ресторані «Наполеони» й «Медовики», а зараз у нас найпопулярніший – вафельний торт зі згущонкою». Історія бійця 128-ї бригади Богдана
- Тренується шість днів на тиждень і у 16 років став чемпіоном світу: історія мукачівського боксера Ростислава Трусова
- Між закордоном і армією 22-річний “Шкіпер” обрав ЗСУ!
- Зміни в ментальному здоров’ї та благополуччі дітей: сімейне опитування дітей і батьків
- Карета швидкої допомоги «Оксана»: артефакт війни – в Ужгородському замку
- "Ми не можемо щось дати, якщо самі цього не маємо", — Василь Мандзюк про роботу капелана в тилу
- Які штами грипу циркулюватимуть в Закарпатті, чи зафіксовані вже випадки і коли чекати на епідемію
- Серйозна розмова: як українським батькам навчити дітей розуміти свої права
- Кожна дитина важлива - "Дорога життя" в Ужгороді доводить це вже 26 років
- Результати НМТ 2025: з якими предметами найкраще впоралися закарпатські вступники
- З історії ужгородської школи ім. Масарика: в Ужгороді видрукувані унікальні видання
- «Бограч-index» – серпень 2025: за місяць ціни за продукти змінилися на - 11%
- Нацпарк «Синевир» – домівка для понад 30 врятованих бурих ведмедів
- 48 перших класів: в Ужгороді триває підготовка до початку навчання
- Унікальне видання - за донат: Федір Шандор пропонує поповнити бібліоколекції виданням "Мілітарна хроніка Закарпаття"
- На Закарпатті найгірші результати НМТ з української мови та математики, але найкращі – з хімії
- “Від зерна до хліба”: урожай пшениці вже вдруге зібрала закарпатка Аліса Смирна з дітьми
- У Карпатському біосферному заповіднику зафіксували рідкісного червонокнижного птаха
- Школа безпеки 2.0: другий сезон завершено — підсумки піврічного проєкту для жінок і дівчат на Закарпатті
- Прийшли понад 200 людей: у Закарпатській обласній станції переливання триває місячник донорства крові

До цієї новини немає коментарів