Ужгород може стати “Містом щасливих дітей”, потрібно лише проголосувати

Ужгород може стати “Містом щасливих дітей”, потрібно лише проголосувати
  Організатори - ГО “Щасливі діти”. Активісти розробили концепцію заходу і подали проект на підтримку ініціативи “Громадський бюджет Ужгорода”. Про це інформує прес-служба ГО “Щасливі діти”.

 

  Локація - Боздоський парку. Для наймолодших учасників буде спеціально облаштовано «Провулок мацьопинський», а поруч — локація «Матусина творчість». Далі — «Лекторій» — це інтелектуально-просвітницька локація для батьків, де психологи, педагоги проведуть тренінги та лекції на важливі теми. Захід матиме і благодійну складову, адже на території діятимуть «Мамині кав’ярні» та «Безпрограшна лотерея». Передбачається, що у форумі-фестивалі візьмуть участь понад 4000 дітей та їхні батьки. Усі активності — абсолютно безкоштовні для гостей свята. Детально про ідею і проект, що зареєстрований під No 7, можна прочитати за посиланням: https://uzhgorod-budget.e-dem.in.ua/#/project/4496?compid=64.

Голосування триватиме до 18 листопада. Зробити це можна двома способами:

- у ЦНАПі Ужгородської міської ради (1 поверх), маючи при собі паспорт та заповнивши

бюлетень для голосування;

- через електронну систему https://uzhgorod-budget.e-dem.in.ua/, обравши для реєстрації та входу у

систему Національний банк України (для власників карток «Ощадбанку»), «Приватбанк» або ж

увійшовши за допомогою електронного цифрового підпису. Як саме голосувати онлайн, можна дізнатися з відео: https://www.youtube.com/watch? time_continue=118&v=H0cJLEaQjZ8 .

 

06 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів