Професор УжНУ Ален Панов отримав подяку Посольства ФРН за підручник Країнознавство

Професор УжНУ Ален Панов отримав подяку Посольства ФРН за підручник Країнознавство
Днями стало відомо, що завідувач кафедри міжнародної політики, професор УжНУ Ален Панов отримав подячний лист Посольства Федеративної Республіка Німеччина за «надзвичайно інформативний підручник з Країнознавства», який був виданий науковцем нещодавно.

 

У Посольстві запевнили, що книга буде передана до бібліотеки дипломатичної місії, «для якої вона стане збагаченням і буде доступною для всіх наших співробітників». 

Нагадаємо, на початку 2018 року в бібліотеці ім. Міклоша Берчені УжНУ було представлено новий підручник з Країнознавства. 444 повно кольорові сторінки, нетривіальні тексти, захоплюючі фото, інформативні діаграми, карти, особливий доступний формат викладу, коли про складні речі говорять простими, всім зрозумілими словами. Мова не про чергову презентацію у Гарварді, Оксфорді чи Паризькій Сорбонні.  Йдеться про підручник з Країнознавства  авторства Алена Панова. Книжки про те, як пізнавати країни. Унікальність видання, окрім власне самого змісту і інформативності, полягає у запропонованій методології, скориставшись якою кожен охочий буде в змозі розкласти самостійно будь-яку країну по полицям.

Видання побачило світ одночасно у трьох форматах.  Електронну книгу кожен охочий може завантажити безкоштовно з персонального сайту автора  http://www.alenpanov.org.ua/article/48/50. Вона є зручною у користуванні, задовольняє потребу у інформації, дружня до екології та, що є найважливішим, не потребує фінансових затрат для тих, хто прагне отримати знання. Для бібліофілів та тих, хто віддає перевагу традиційній книзі, передбачені дві можливості – повно кольорова та більш бюджетна чорно-біла версії, які кожен охочий може замовити у видавництві.

«Країнознавство» є п’ятнадцятою книжкою автора, яка традиційно доступна до вільного і безкоштовного завантаження.

Джерело: Кафедра міжнародних відносин УжНУ

 

13 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів