Сім переконливих причин обрати відпочинок в Закарпатті зимою

Сім переконливих причин обрати відпочинок в Закарпатті зимою
Почитайте чому відпочинок в Закарпатті, це кращий вибір для зимових канікул, як для дорослих так і для дітей, індивідуальних так і для колективних туристів, як для тих хто має навички катання на лижах так і для новачків. Ми маємо мінімум 7 аргументів, але давайте по черзі.

 

  1. Вагома перевага, чому тисячі любителів катання на лижах їдуть в Закарпаття, це гірськолижні траси, які розташовані майже у всіх гірських районах області. Це десятки трас та сотня кілометрів схилів для катання на лижах. До того ж більшість з них має власні системи сніження, догляд за трасами, що гарантують наявність снігу та комфортне катання на лижах, санках, сноубордах.
  2. Наявність комфортних закладів проживання та харчування вирішує проблему де зупинитись та що поїсти. З кожним роком їх стає більше, а по цінам тут дешевше ніж по ту сторону Карпат, що зробить ваш відпочинок в Закарпатті доступніший.
  3. Професіонали обирають улюблені траси та схили Драгобрату, Красії, Пилипця та інших курортів Закарпаття. Але якщо Ви новачок, то скрізь ви можете пройти навчання, з інструктором, та опанувати основи катання на лижах, що б отримати задоволення від на гірських трасах.
  4. Відпочинок в Закарпатті набагато приємніший, коли після катання на схилах хочеться двух моментів: смачного глінтвейну (гарячого закарпатського вина) та якісного відпочинку в лазні, спа центрі, чанах та звісно купання в термальних водах. Поєднання цих складових дозволить відволіктись від щоденних турбот та зануритись в теплий басейн насолоди.
  5. Дегустації та гастрономія Закарпаття. Обравши зимовий відпочинок в Закарпатті, Ви можете поєднання катання на лижах, санках, сноубордах з гастрономічним туризмом, та приєднатись до клубу гурманів. Саме тут Ви можете про дегустувати продукти крафтових виробників, від сироварів, пивоварів, виробників м’ясних делікатесів Закарпаття. Ви зможете гідно оцінити сирну тарілку та про дегустувати вино.
  6. Святкування та фестивалі Закарпаття, це окрема причина чому варто приїхати та обрати зимовий відпочинок в Закарпатті. Унікальні святкування на Різдво Христове та справжні бетлегеми, фестиваль вина, палачінти, фестиваль гентешів – м’ясників, це лише окремі заходи, які варті вашої уваги.
  7. Авторські екскурсії від кращих екскурсоводів Закарпаття. Що б краще пізнати Закарпаття, ми рекомендуємо Вам скористатись послугами екскурсоводів, що покажуть Вам цікаві місця, розкажуть таємниці та легенди краю, дозволять Вам зануритись у життя та побут жителів регіону, а ви будете розуміти чому правильно казати бограч-гуляш, а не бограч.

Всі ці різноманітності доповнять атмосферу, зроблять Ваш зимовий відпочинок в Закарпатті, ще більш цікавіший та насичений. Чекаємо на Закарпатті.

tourinform.org.ua

 

05 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів