Закарпатці, ловіть святкову підбірку: ТОП небанальних різдвяних фільмів

Закарпатці, ловіть святкову підбірку: ТОП небанальних різдвяних фільмів
Виявляється, не лише "Сам удома" варто переглядати щороку.

 

«Дівчинка із сірниками» 

У вечір напередодні Різдва блукала вулицями маленька дівчинка – голодна, боса. Їй потрібно було заробити гроші, продавши сірники. Аби зігріти пальчики, дівчинка запалила сірники. І раптом побачила ароматну смажену гуску, різдвяну ялинку, пічку, в якій палає вогонь…

«Як Ґрінч украв Різдво!»

У 1966 році був знятий один із найвідоміших різдвяних мультфільмів – «Як Ґрінч украв Різдво». Це дуже кумедна та позитивна стрічка, яку варто подивитися хоча б раз. Бо може виявитися, що для різдвяного дива необов’язковими є подарунки. 

«Олень Рудольф»

Із Рудольфа, оленя з червоним носом, усі глузують. Ніхто не вірить, що він може стати одним із оленів Санти. Це різдвяна казка про чесність і мужність, цінність дружньої підтримки, силу любові й віру в себе, а також про тернистий шлях до мрії. Обов’язково покажіть мультфільм своїм дітям.

«Різдвяна пісня в прозі» 

Цього разу найбільшим скнарою став медіамагнат Френк Крос. І не те, щоб він ненавидів Різдво, радше він ненавидить усіх. Духи Різдва теж уже не ті: Дух Минулого – навіжений таксист, Дух Теперішнього – вже немолода фея з паперовими крилами, а Дух Майбутнього – кістлявий привид у плащі. Це непоганий варіант перегляду на вечір з елементами типового американського гумору.

«Гаррі Поттер і філософський камінь»

Дж. К. Ролінґ

Якщо ви хочете побачити те Різдво, яким його всі уявляють, – з величезними ошатними ялинками, різдвяними співами, гарно запакованими подарунками, вкритими снігом доріжками та дахами, а, головне, з дивами, які трапляються, може, лише в різдвяну ніч, – Гаррі Поттер чудово в цьому допоможе.

Джерело: Львів - місто натхнення.

 

07 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів