Закарпатські студенти можуть безкоштовно навчатися в державних закладах Словаччини

Закарпатські студенти можуть безкоштовно навчатися в державних закладах Словаччини
Умова безкоштовного навчання - знання словацькою мовою.

 

Уже 5 років в Україні діє програма «Free Student”, яка надає можливість безкоштовно навчатися українським студентам в державних університетах Словаччини.

За словами Романа Фрича, для кращої адаптації закарпатських дітей у словацьких вишах, в Ужгороді та Мукачеві проводяться курси словацької, також діють адаптаційні програми безпосередньо на факультетах вишів. Тому університети

при вступі беруть до уваги наявність сертифікату про проходження мовного курсу. Учасники програми “Free Student” отримують такий мовний сертифікат. Також можна комбінувати по дві спеціальності при отриманні диплому. Для 9-ти класників є можливість вступити до коледжу для навчання за спеціальністю графічний дизайн.

Презентаційна зустріч з майбутніми студентами та їх батьками, на якій можна буде більше дізнатися про навчання в Словаччині, відбудеться в Ужгороді 9 лютого 2019 року о 10.00 в конференц залі готелю «Інтурист-Закарпаття» ( 2 поверх). Вхід вільний. Зареєструватися у програмі та дізнатися деталі програми можна на сайті:

www.free-student-slovakia.org

А також за телефонами:

+421917609587

+380635478288

Джерело: Ужгородський прес-клуб

 

07 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів