Усіх керівників Укроборонпрому перевірять на поліграфі

Усіх керівників Укроборонпрому перевірять на поліграфі
Президент звернувся до Уряду з проханням забезпечити організацію досліджень на поліграфі всього керівного складу Укроборонпрому.

 

Петро Порошенко також дав доручення підготувати списки тих, хто має пройти дослідження, включивши туди керівників державних підприємств оборонно-промислового комплексу і тих, хто відповідає за фінансову діяльність. Про це він заявив під час наради з Секретарем Ради національної безпеки і оборони України Олександром Турчиновим та заступником Секретаря РНБО Сергієм Кривоносом.

«У випадку виявлення підстав, прошу передати відповідні результати досліджень поліграфа або контррозвідці Служби безпеки Україна, або у правоохоронні органи. Якщо будуть виявленні ті чи інші обставини скоєння злочину», – зазначив Петро Порошенко.

Президент наголосив, що на підставі рекомендацій полковника Кривоноса звернеться до Уряду щодо негайного фінансування міжнародного аудиту концерну «Укроборонпром». Рішення має бути прийнято вже в квітні.

Президент також підкреслив важливість прискорення розгляду у Верховній Раді законопроекту щодо змін до законодавства про державне оборонне замовлення. «Ми маємо розкрити цю інформацію», – зазначив він.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів