Житло й відзнаки: як закарпатські депутати вирішили підтримати поліцію

Житло й відзнаки: як закарпатські депутати вирішили підтримати поліцію
Закарпатські депутати сьогодні під час заслуховування інформації про стан законності та боротьбу зі злочинністю та охорону громадського порядку на території Закарпатської області в 2018 році, висловили численні подяки поліції. Виступав зі звітом начальник Закарпатського ГУНП Роман Стефанишин.

 

Зокрема, депутат Роман Шніцер заявив: «Хочу подякувати за забезпечення правопорядку під час проведення І туру президентських виборів, вибори в Закарпатті пройшли на нормальному рівні».

Депутат Добромільський теж висловив вдячність правоохоронцям за те, що «…при всіх проблемних питаннях була поліція, на перекритті дороги сьогодні в тому числі, вони завжди присутні. Так і тримайте!»

Ще один депутат порушив питання про складну ситуацію з дільничними інспекторами, їх на сьогодні дуже мало – 1 дільничний на 4-5 сіл: «Якщо треба, то варто звернутися до міністерства, у хлопців пропадає інтерес до роботи, треба їх підтримати».

Прозвучали й побажання до поліції, зокрема, посилити роботу в боротьбі з поширенням наркотиків.

Депутат Олексій Баранюк запропонував з огляду на позитивні результати роботи закарпатської поліції з пропозицією до депутатського корпусу звернутися до міністра з проханням відзначити наших працівників поліції, зокрема, й начальника.

Сам Роман Стефанишин, своєю чергою, подякував за визнання роботи, але запропонував підтримати працівників поліції інакше: «Наразі для працівників поліції будується будинок на 60 квартир на території міста Ужгорода. Цей будинок має бути введений в експлуатацію восени поточного року. Але нам бракує коштів. Є багато перспективних працівників поліції, яких ми намагаємося всіма зусиллями втримати на роботі. І якби вони отримали хоч 1-кімнатну квартиру на території міста, то це би був для них найкращий стимул, найкраща подяка».

Наразі йдеться про 5 млн грн, тож голова Закарпатської облради Михайло Рівіс запропонував вивчити питання, щоб розглянути можливість виділення коштів за рахунок перерозподілу коштів обласного бюджету. Тож вирішили доопрацювати пропозицію і винести на розгляд наступної сесії.

uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів