Студенти УжНУ ознайомилися з роботою Ужгородського ЦНАПу

Студенти УжНУ ознайомилися з роботою Ужгородського ЦНАПу
Напередодні майже три десятки студентів-третьокурсників юридичного факультету (спеціальність «право») природничо-гуманітарного коледжу УжНУ відвідали Ужгородську міську раду, щоб ознайомитися, як працює Центр надання адміністративних послуг. Молодь, яка вивчає адміністративне та господарське право, цікавила специфіка надання адміністративних послуг та здійснення реєстраційних процедур

 

Напередодні майже три десятки студентів-третьокурсників юридичного факультету (спеціальність «право») природничо-гуманітарного коледжу УжНУ. Зі студентами та викладачами найперше провели зустріч у великому залі міської ради. Керуюча справами виконавчого комітету Ужгородської міської ради Олена Макара розповіла, що ужгородський ЦНАП із такими умовами та оснащенням, як зараз, почав свою роботу у березні 2018 року. Доти, із 2014 року, він працював у пристосованому приміщенні, без зручностей і для відвідувачів, і для працівників.

Після реконструкції на першому поверсі адмінбудівлі міської ради, крім ЦНАПу, працюють всі реєстраційні служби, відділ роботи зі зверненнями громадян, загальний відділ, є тут і приймальня, де проводять прийом громадян міський голова, його заступники, керівники структурних підрозділів. Працює і рецепція – допомагають відвідувачам, у тому числі з написанням заяв, звернень, заповненням бланків, радять, до якого спеціаліста звернутися, працює електронна черга. Крім того, до послуг відвідувачів – комфортний зал очікування, ігрова зона для дітей тощо, усе – для зручності людей. Керівництво міської ради і далі продовжує працювати над розширенням сервісів та послуг, зазначила Олена Михайлівна.

 

Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради

 

22 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів