Іноземець приховав цигарки у коробці з під вермішелі (ФОТО)

Іноземець приховав цигарки у коробці з під вермішелі (ФОТО)
В автомобілі громадянина Румунії працівники митниці виявили приховані тютюнові вироби. На митний пост «Дяково» Закарпатської митниці ДФС громадянин заїхав 12 червня 2019 року о 23:36 мікроавтобусом «Mercedes», реєстраційний номерний знак Румунії.

 

Для проходження митного контролю румун обрав «зелений коридор». Перед початком проведення митного контролю він усно заявив про відсутність у нього товарів та предметів прихованих від митного контролю, або таких, які заборонені до вивезення з України.

В ході проведення митного контролю працівники митниці вивели автомобіль із смуги руху «зелений коридор» для проведення повного митного огляду, в результаті якого в транспортному засобі, спільно з прикордонниками, виявили незаявлені під час усного опитування, приховані від митного контролю у коробці з під вермішелі 190 пачок «Jin Ling» з акцизними марками України. Вартість цигарок – 3619 грн.

Таким чином, громадянин Румунії вчинив дії спрямовані на переміщення через митний кордон України тютюнових виробів з приховуванням від митного контролю.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених  частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Наразі складено протокол про порушення митних правил, цигарки вилучено.

ДФС у Закарпатській області

 

13 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів