Поліція, священник й селищна влада вирішували питання безпеки і чистоти на вулицях Дубового

Поліція, священник й селищна влада вирішували питання безпеки і чистоти на вулицях Дубового
У приміщенні Дубівської селищної ради відбулася зустріч начальника Дубівського відділення поліції Олега Терпака з селищним головою Василем Носою та громадським активом. Під час зустрічі було обговорено ряд актуальних питань щодо дотримання правопорядку на території населеного пункту.

 

У смт.Дубове начальник відділку поліції Олег Терпак зустрівся з селищним головою Василем Носою та громадським активом, аби обговорити питання безпеки та правопорядку на території селища. Учасники   заходу порушили екологічне питання  та питання благоустрою смт.Дубового. 

Як зауважив начальник Дубівського відділення поліції Олег Терпак, поліцейські постійно ведуть нагляд за дотриманням чистоти громадянами на підпорядкованій відділенню території. Так, за 5 місяців цього року було зафіксовано 6 фактів незаконного вивозу сміття. 

Роботу у цьому напрямку й надалі буде продовжено. 

Начальник поліції смт.Дубове також охарактеризував загальну криміногенну ситуацію у населених пунктах, де за правопорядком слідкують Дубівські поліцейські. 

Зі слів Олега Терпака,  за  звітний період поточного року поліцейськими досягнуто певних позитивних результатів у оперативно-службовій діяльності. 

Обговорили учасники зустрічі й резонансну справу – по факту протиправних дій у смт. Усть-Чорна за участі дубівчан. 

Як поінформував Олег Терпак, по факту хуліганських дій в Усть-Чорній слідчі порушили 3  кримінальні справи, 10 особам оголошено підозру, 7 – обрано запобіжний захід  - домашній арешт, ще 3 особам обрано запобіжний захід тримання під вартою.

Наприкінці зустрічі представники влади та поліції узгодили спільний план дій щодо  дотримання правопорядку на території селища. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів