11 «стратегічних» причин: чому закарпатцям радять голосувати за політичну силу чинного Прем’єр-міністра

11 «стратегічних» причин: чому закарпатцям радять голосувати за політичну силу чинного Прем’єр-міністра
Цієї неділі, 21 липня, відбудуться позачергові парламентські вибори. Від них дуже багато що залежить. І не тільки -  чи буде продовжена пенсійна чи то медична реформа. А й чи буде в країні реванш проросійських сил та чи будуть при владі компетентні політики, які зможуть втримати економіку та змусити її рухатися вперед заради добробуту українців. І які будуть здатні протистояти серйозним загрозам.

 

Варто зазначити, що ці вибори не дарма називають «виборами Прем’єр-міністра». Адже за результатами голосування 21 липня буде сформована не тільки нова Верховна Рада, але й новий уряд. Зрештою, прем’єр-міністра в Україні обирає не Президент, а безпосередньо самі українці, коли голосують на парламентських виборах за певну політичну силу.

Хто буде прем’єром і чи продовжаться реформи?

Експерти та ЗМІ стверджують, що сьогодні в суспільстві є запит на молодих та професійних політиків при владі. І серед партій, які йдуть на вибори, найбільше цим вимогам відповідає «Українська стратегія Гройсмана». Цю партію очолює лідер, який уособлює і молодість, і високий професіоналізм. Адже Володимир Гройсман має унікальний і успішний досвід державного управління. Спочатку він це продемонстрував на посаді мера Вінниці, потім будучи віце-прем'єр-міністром, спікером Верховної Ради та зрештою, коли очолював Кабмін протягом останніх 3-ох років.

Зокрема, одним з наглядних доказів його успішності експерти називають саме реформу децентралізації. Автором і головним рушієм її був саме Володимир Гройсман. І її результати може оцінити кожен закарпатець, коли відвідає та оцінить можливості місцевих ОТГ. Проте це не єдине чим може похвалитися В. Гройсман. За його плечима і плечима його команди є чимало досягнень: це і початок капітального ремонту доріг по всій країні, і реформа освіти з побудовою шкіл та дитячих садочків, і підвищення зарплат і пенсій, і відновлення спортивних арен та фінансування української культури.

Проте є загроза, що ці напрацювання уряду Гройсмана можуть зникнути, а через можливу некомпетентність нового складу парламенту замість позитивних змін ми отримаємо погіршення ситуації. Саме з метою недопущення такого сценарію «Українська стратегія Гройсмана» і йде в парламент: захисти позитивні зміни в країні та продовжити розвиток держави.

За останніми соціологічними даними вона долає 5% бар’єр і проходить до парламенту, втім через сфальсифіковану соціологію і придворних експертів опоненти намагаються переконати людей, що «УСГ» -  непрохідна політична сила. Тим самим, спонукають людей голосувати за інших. Це стара брудна технологія, якою, на жаль, не гребують користуватися конкуренти, які, очевидно, не бажають бачити В. Гройсмана у складі нової Ради. 

Натомість, Володимир Гройсман, між іншим, має шанси продовжувати очолювати Уряд та продовжити реформи. В разі, якщо «Українську стратегію» оберуть до парламенту і він матиме там свою фракцію. Адже якщо його партія не потрапить до Верховної ради, то і прем’єром він не залишиться. Врешті-решт, все залежить від результатів виборів.І від того чи проголосують закарпатці за № 11 у списку - «Українську стратегію Гройсмана». До речі, є 11 причин чому все-таки це зробити варто.

11 факторів на користь «Української стратегії Гройсмана»

1.           «Українську Стратегію Гройсмана»  фахівці називають найбільш професійною командою. Адже у списку партії є фахівці з усіх ключових сфер країни: освіти, юриспруденції, безпеки, реформ, самоврядування, культури.  Ці люди мають знання і досвід проведення змін в усіх ключових сферах життєдіяльності країни.

2.           Представники цієї команди вже підтвердили здатність досягати результатів. Нинішня реформа освіти, реанімація культури та ініціативи у сфері права вже чого варті

3.           У команди є досвід і законотворчої роботи, і імплементації прийнятих рішень. Ці люди можуть як пропонувати якісні законодавчі рішення так і зупиняти ті, які через некомпетентність або зацікавленість їх ініціаторів несуть в собі ризики для українського народу.

4.           Багато фахівців визнали - очільник партії Володимир Гройсман має один з найвищих прем’єрських рейтингів. Сьогодні на цій посаді його хоче бачити кожен 10-ий українець. І голосування на виборах за «Українську стратегію Гройсмана» автоматично означає продовження його прем’єрства.

5.           Партія займає чітку патріотичну проукраїнську позицію.

6.           У цієї партії, на відміну від багатьох молодих та недосвідчених політиків, є сили та знання для протистояння російським маніпуляціям. З  ними вони точно не будуть вести таємних перемовин як з іншими партіями.  

7.           Саме в «Стратегії» є хороший потенціал для об’єднання навколо себе молодих політиків, яких буде чимало у Верховній Раді. Команда Володимира Гройсмана зможе запропонувати їм справжнє лідерство, щоб спільно досягати результатів та розбудовувати Україну.

8.           У цій політичній силі є люди, які здатні приймати антикризові рішення. А в умовах ризиків та загроз, які стоять перед нашою державою,  зокрема через гібридну війну Росії проти України, –  це вкрай потрібна риса.

9.           «Українська стратегія Гройсмана» розуміє у яких галузях потрібні зміни. Адже саме вони розпочали реформувати медицину, освіту та самоврядування, коли інші політики ці зміни відкладали роками.

10.         У цієї команді не було помічено популізму. У списку «Стратегії» політики  обіцяють лише те, що можуть виконати.  

11.         Лідера цієї політичної сили, Володимира Гройсмана, називають соціальним прем’єром. Адже всі розуміють, що пріоритетом для його політичної сили є інтереси простих людей.

 

 

16 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів