Богдан Андріїв привітав колектив міської дитячої клінічної лікарні з продовженням роботи в нових умовах

Богдан Андріїв привітав колектив міської дитячої клінічної лікарні з продовженням роботи в нових умовах
Ужгородський міський голова Богдан Андріїв сьогодні зустрівся з колективом міської дитячої клінічної лікарні. Заклад, відповідно до медичної реформи, яка проводиться в Україні, пройшов реорганізацію в комунальне некомерційне підприємство, нещодавно відбувся конкурс на посаду його директора. За рішенням конкурсної комісії переміг раніше головний лікар Ігор Рошко, з ним уже укладено контракт.

 

Богдан Андріїв привітав Ігоря Гавриловича і колектив з продовженням роботи в нових умовах. Відзначив, що вже зроблено повністю капітальний ремонт усіх відділень, що не робилося десятки років, забезпечено комфортні умови і для маленьких пацієнтів, і для їхніх батьків, і для медперсоналу. «У вас дуже професійний колектив, хороші відгуки ужгородців про вашу роботу, я сподіваюся, що на державному рівні якісні зміни у системі охорони здоров’я будуть у пріоритеті, зарплата зростатиме. Ми теж будемо зі свого боку намагатися допомагати», – наголосив міський голова.

На зустрічі також зазначалося, що в планах ще впорядкування дитячого майданчика, продовження комп’ютерно-програмного забезпечення. При цьому добробут лікарні, фінансові надходження залежатимуть насамперед від професійності кожного з лікарів, медичних працівників, адже кошти Національна служба здоров’я України перераховуватиме за кожного пацієнта, надані послуги.

Тепер уже директор КНП «Міська дитяча клінічна лікарня» Ігор Рошко поінформував, що лікарня почала процедури для поновлення ліцензії на медичну практику, підготовку до планової акредитації тощо.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів