Закарпатські рятувальники переймають досвід польських колег

Закарпатські рятувальники переймають досвід польських колег
Від сьогодні в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області стартували тижневі навчання. Їх для рятувальників проведуть польські колеги у рамках реалізації проекту «Підвищення здатності оперативних підрозділів ДСНС в Закарпатській області», який реалізується Фундацією іHELP Institute та фінансується програмою польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

 

Місцем проведення першого заняття став Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення. Тут для фахівців аварійно-рятувальних відділень, групи радіаційного та хімічного захисту та гірських пошуковців було проведено лекції на тему: «Надання першої долікарської допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортної пригоди».

Польські рятувальники розповіли про практику, яка запроваджується в їх країні та детально зупинились на питаннях небезпек, що можуть чатувати на самого рятувальника під час ліквідації аварій: розлив легкозаймистих речовин, електричний струм, небезпечні тварини тощо. Також увага акцентувалася на тому, як потрібно діяти, аби не тільки врятувати життя постраждалим у ДТП, а й убезпечити себе від несподіванок.

Завтра навчання продовжаться на території 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів