На Закарпатті собака прикордонників винюхав партію складових до автомата АК-74 у вантажівці

На Закарпатті собака прикордонників винюхав партію складових до автомата АК-74 у вантажівці
Учора ввечері в пункті пропуску «Ужгород» Чопського загону прикордонники виявили партію складових до автомата АК-74, які намагалися незаконно перемістити до Словаччини.

 

Під час огляду двох вантажних автомобілів «Renault» української реєстрації, які прямували на виїзд з України, спрацював службовий собака, навчений на пошук зброї та вибухівки.

Відтак, транспортні засоби скерували на поглиблену перевірку.

Під час огляду у кабінах обох автомобілів під спальним місцем водія та в бокових ящиках для інструментів  виявили пакунки, обгорнуті у поліетиленову плівку. Як встановили згодом правоохоронці, у них знаходилися 149 ріжків, 5 дерев’яних прикладів, а також цівйо - 14 шт та руків’я прикладу -3 шт.

За даним фактом на слідчий відділ Служби безпеки України в Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення,  передбаченого ст. 201 ККУ «Контрабанда». Після проведення відповідних процесуальних заходів виявлені складові до зброї та вантажні автомобілі з причепами передали співробітникові СБУ, повідомили у прес-службі Чопського прикордонного загону.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів