Лісівники на Ужгородщині проводять інформаційні рейди – роз’яснюють як відпочивати на природі

Лісівники на Ужгородщині проводять інформаційні рейди – роз’яснюють як відпочивати на природі
Учора, 30 серпня, працівники державої лісової охорони, працівники Нацполіції та рятувальники Ужгородського району провели профілактично-інформаційні рейди щодо дотримання правил пожежної безпеки під час відпочинку на природі.

 

Головною метою таких заходів є попередження виникнення пожеж в екосистемах, зокрема в лісах та лісопаркових зонах.

Під час роз’яснювальної роботи, яка проводилася на території сіл Глибоке, В.Лази, Чертеж, у лісфонді, сільськогосподарських угідь та місцях відпочинку, учасники рейду наголосили відпочиваючим про основні заходи безпеки під час відпочинку на природі. Працівники державної лісової охорони нагадали про небезпеку від розпалення багаття у непристосованих для цього місцях та попередили, що залишене без нагляду багаття може призвести до масштабної пожежі. Такі ж бесіди провели і серед грибарів та селян, які працювали на полях.

Спілкуючись з громадянами, представники лісової охорони роздали їм пам’ятки та листівки, в яких детально викладено правила пожежної безпеки під час відпочинку в лісопаркових зонах. Відпочиваючим наголосили на необхідності забирати після відпочинку сміття, не кидати недопалки на легкозаймисту поверхність, адже халатність та байдужість може стати причиною страшного лиха.

Закарпатське ОУЛМГ звертається до гостей та мешканців дотримуватись правил безпечного відпочинку на природі! Не використовуйте відкритий вогонь задля спалення сухої трави та сміття, не залишайте багаття без нагляду, паліть у призначених для цього місцях та не кидайте недопалки чи не загашені сірники на легкозаймисту поверхню. Пам’ятайте, недотримання елементарних правил пожежної безпеки може призвести до пожежі, що в свою чергу потягне серйозні наслідки не лише у вигляді матеріальних збитків, а й людського здоров’я!

ЗОУЛМГ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів