Купити смартфон надовго: золоті правила

Купити смартфон надовго: золоті правила
Купівля смартфона - це просто: заходимо в магазин, вибираємо модель, яка нас цікавить, оплачуємо, виходимо. І справді, у багатьох випадках ця тактика спрацює. Однак, якщо це буде пристрій на «роки», варто пам’ятати кілька правил, які дозволять вибрати найкращу модель.

 

На сучасному ринку чимало різних моделей. Від найпростіших, з "достатніми" технічними характеристиками та за низькою ціною, до тих, які мають абсолютно все "найкраще" і в той же час коштують значно дорожче. Купуючи мобільний телефон, ви можете заплатити від 2 000 грн до 15 000 грн. Все залежить від того, чого ви очікуєте від техніки та що вам подобається.

Розглянемо варіант, коли ви хочете купити телефон і мати «спокій» принаймні два роки. Це цілком реальний період, якщо ми можемо придбати дійсно хороше обладнання, яке відповідає нашим очікуванням. Зазвичай гарантійний захист триває 2 роки, що дає нам право на безкоштовний ремонт у авторизованих службах виробника, якщо в цей час виникає дефект, який не є виною користувача.

Якщо телефон прослужить вам довго, нехай він буде добре обладнаний

Шукаючи телефон "роками", варто шукати флагман. Обчислювальна потужність і продуктивність компонентів є своєрідною гарантією тривалого періоду і високого комфорту використання. Флагманські мобільні пристрої - це найвища, найкраще оснащена і найчастіше найдорожча модель у пропозиції кожного виробника. Samsung на цій ціновій полиці позиціонує телефони із серії Galaxy S, LG із серії G тощо. Серед найбільш затребуваних брендів - щорічні прем’єри абсолютно нових "флагманів", які характеризуються найкращими технічними характеристиками.

Але що означають "хороші деталі"? Найважливішими показниками при виборі смартфону є:

  • швидкий процесор (а точніше - його здатність виконувати свої завдання);
  • доступна оперативна пам’ять;
  • ефективна графічна система.

Обладнанням, яке зараз є «вершками» ринку смартфонів, за два роки зможе насолоджуватись більшість. Відмінності між новими і на рік старшими моделями стають меншими - хоча все ще значними.

Простіше придбати флагман, який коштує дорого, але ми забезпечимо себе протягом двох років та нервів, пов’язаних із пошуком іншого обладнання, наприклад, зарік. Комфорт від користування та якість навіть через багато років - незмінні цінності, які варто врахувати. Крім того, якщо ми дійсно піклуємося про свої телефони, навіть через два роки ми зможемо продати обладнання за хороші гроші - таким чином ми компенсуємо придбання іншого флагмана.

Пам’ятайте, що флагман не повинен коштувати як маєток. Виробники все частіше запускають смартфони з найефективнішими компонентами за дуже розумною ціною в рамках 10 000 гривень. Ви можете перевірити список таких пристроїв та актуальні пропозиції у магазинах.

  • Nokia 8
  • Xiaomi Poco F1
  • Xiaomi Mi 8
  • Xiaomi Mi Mix 2S
  • Asus ZenFone 5Z

Також варто подумати про придбання флагмана попереднього покоління. Такі пристрої також оснащені дуже ефективними компонентами, що гарантують швидку роботу. Якщо ви можете витратити близько 13000 грн на смартфон, яким ви хочете користуватися протягом двох років і більше, і ви хочете, щоб телефон був гарним і зручним в усіх відношеннях, то слід врахувати наступні пропозиції:

 

04 вересня 2019р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів