Знову про ОТГ: які питання ухвалили сьогодні на засіданні комісії Закарпатської облради?

Знову про ОТГ: які питання ухвалили сьогодні на засіданні комісії Закарпатської облради?
Про окремі питання, які сьогодні розглядалися, написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук депутат, голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв.

 

Як повідомив депутат на своїй сторінці, "...численні питання розглянули сьогодні під час засідання постійної комісії обласної ради з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій – готуємося до сесії, яка відбудеться 26 вересня.

Питання управління майном області, окремі аспекти діяльності аеропорту «Ужгород», розгляд змін, які пропонуються для внесення в різноманітні обласні програми – роботи вистачило.

Зі свого боку як голова постійної комісії звернувся до колег-депутатів із проханням підтримати мене в пропозиції внесення змін до проекту рішення «Про схвалення Перспективного плану формування територій громад Закарпатської області» і розглянути можливість об’єднання Ужгорода з Холмківською та Оноківською ОТГ. Вважаю, що таким чином обласний центр Закарпаття матиме більші перспективи розвитку".

Нагадаємо, 11 вересня голова Закарпатської обласної ради М. Рівіс підписав розпорядження "Про скликання шістнадцятої  сесії обласної  ради  VІІ скликання", яким визначене проведення сесії 26 вересня поточного року. 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів