УжНУ долучився до «Дня кар’єри», який організував Ужгородський міський центр зайнятості

УжНУ долучився до «Дня кар’єри», який організував Ужгородський міський центр зайнятості
У середу, 9 вересня, на базі Вищого комерційного училища КНТЕУ, відбувся інформаційно-просвітницький захід для школярів «День кар’єри», який організовував Ужгородський міський центр зайнятості. У заході взяв участь і Ужгородський національний університет, представники котрого знайомили та ділилися інформацією про навчання у виші з учнями ужгородських шкіл.

 

Метою заходу, як зазначають організатори, є допомога молоді у  професійному самовизначенні, формуванні усвідомленого підходу до вибору та зміни професії, мотивуванню до праці та легального працевлаштування в Україні, інформування про  послуги служби зайнятості, права та соціальні гарантії молоді.

Начальник відділу активної підтримки безробітних Катерина Фізер наголошує: «Подібні заходи проводимо щонайменше один раз в рік. Адже побудова кар’єри починається із вибору професії. І від того, наскільки правильно людина обере для себе фах, залежатиме добробут її майбутнього. Бо, не маючи потрібних здібностей чи зацікавленості у вибраній професії, займатися нею все життя – дуже непросто, а то й неможливо. І, щоб у сьогоднішніх учнів таких проблем не виникало, їх потрібно зі шкільних лав знайомити із різноманіттям спеціальностей,  які вони зможуть здобути в рідному місті».

Біля презентаційного столу УжНУ було традиційно людно. Школярі здебільшого розпитували про факультети та спеціальності, вступну кампанію,  студентське дозвілля, міжнародні програми та можливості працевлаштування.  Також знайомилися із брошурами та путівником вишу. Чимало учнів вже багато чули про УжНУ, адже були учасниками «Літнього університету» чи «Дня відкритих дверей» і ділилися враженнями зі своїми однокласниками.

Ганна Фельцан,

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів