В облдержадміністрації з професійним святом привітали закарпатських автомобілістів і дорожників

В облдержадміністрації з професійним святом привітали закарпатських автомобілістів і дорожників
Сьогодні, 24 жовтня, в облдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня автомобіліста і дорожника, який згідно з Указом Президента відзначається в Україні в останню неділю жовтня.

 

Найкращих працівників галузі від імені голови ОДА Ігоря Бондаренка привітав його перший заступник Іван Дуран.

– Усі ми бачимо, що дорожня галузь в нашій країні ще потерпає від багатьох проблем. Тим затребуванішою є ваша робота, – наголосив Іван Дуран. – Мешканці Закарпаття і гості нашого краю потребують хороших доріг, тож бажаю вам виправдати їхні сподівання. Щиро вітаю вас з професійним святом і зичу гідно виконувати вашу нелегку щоденну роботу. Переконаний, що її результати не забаряться і наш край вже невдовзі матиме розвинуту та якісну інфраструктуру.

Відтак, представники дорожньо-транспортної галузі області отримали від облдержадміністрації та обласної ради почесні грамоти та подяки. Серед них – керівники, окремі працівники та колективи автотранспортних підприємств, перевізники, фахівці з ремонту і обслуговування транспортних засобів, представники патрульної поліції, інформує Прес-служба ОДА.

Привітав автомобілістів та дорожників і депутат Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв: 

"Сьогодні з нагоди Дня автомобіліста й дорожника в Закарпатській облдержадміністрації відбулися урочистості, на які завітали працівники патрульної поліції, представники Служби автомобільних доріг, Укртрансбезпеки у Закарпатській області, керівники підприємств, які надають послуги з перевезення пасажирів та вантажів – усі ті люди, які щодня працюють на дорогах, забезпечують проїзд тощо.

Як депутат, голова постійної комісії з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій Закарпатської обласної ради привітав усіх і наголосив на важливості роботи, яку ми всі спільно виконуємо. Відзначив, що обласна рада та обласна адміністрація працюють над покращенням автошляхів у області, наразі виконано проектно-кошторисну документацію на капітальні ремонти автошляхів на суму понад 3 млрд грн, однак коштів у рази менше. Тим не менше, робимо все можливе, шукаємо додаткові ресурси, щоб покращити дорожню інфраструктуру краю.

З нагоди ж свята долучаюся до всіх вітань, бажаю кожній родині зокрема і нашій державі загалом міцного здоров’я, розквіту, благополуччя, економічної стабільності. Буде це – будуть у нас, упевнений, і якісні дороги, і європейські перспективи.

Зі святом!"

 

 

 

24 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів