Чому iPhone 7 актуальний у 2019 році: чотири причини

Чому iPhone 7 актуальний у 2019 році: чотири причини
Коли компанія Apple представила iPhone 7 у вересні 2016 року, перша реакція фанатів була спокійною. Багато хто відмічав, що це той самий iPhone 6 чи 6s, але з косметичними змінами.

 

Чи очікували розробники Apple, що саме «сімка» стане найпопулярнішою моделлю з усієї лінійки смартфонів? Адже навіть у 2019 році є багато охочих придбати саме цей гаджет. Чому, ми розповімо у цій статті.

Гарний дизайн

IPhone 7 з’явився у новому глянцевому корпусі кольору Jet Black. Насиченій глянцевій поверхні власники пробачають навіть подряпини та відбитки пальців. Адже дизайн цільнометалевого корпусу в такому кольорі виглядає розкішно. На сьогодні сьомий айфон доступний у п’яти відтінках: матовий і глянцевий чорний, сріблястий, золотистий та рожеве золото.

Зручний розмір та якісний дисплей

Діагональ екрану невелика, всього 4,7 дюйма. Сам iPhone 7 компактний, гарно вміщується в руці. Гаджет має 3D Touch-дисплей, чутливий до сили натискання. Зображення на Retina HD дисплеї вражає реалістичністю. Також слід згадати про нічний режим Night Shift, коли картинка «теплішає» під вечір.

Чудова камера

Подвійну камеру iPhone 7 не отримав, нею облаштували старшого брата — 7 Plus. Якщо порівнювати телефон з новими моделями Apple, різниця відчутна. Але стара «сімка» передає яскраві та насичені кольори з чудовою чіткістю. 12-мегапіксельний об’єктив робить якісні фото навіть вночі. А оптичний стабілізатор запобігає розмиванню відео.

Приємна ціна

В інтернет-магазині shop.kyivstar.ua акційна ціна на iPhone 7 з 32 ГБ пам'яті — 16999 гривень. Це сертифікований гаджет з гарантією від виробника. IPhone 7 став одним з найкращих айфонів в історії — зручний, гарний, з різними корисними опціями. Саме тому він досі залишається фаворитом у власників.

 

31 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів