Жіноча шпаргалка: одяг, що повнить

Жіноча шпаргалка: одяг, що повнить
Зберігайте!

 

Вільний светр

Восени і взимку це наш найкращий друг. Він зручний, добре гріє і створює ілюзію комфортного пледа, в який так приємно загорнутися. При цьому об'ємні светри зараз у моді і підходять практично до кожного образу. Але проблема в тому, що маленьке тіло під ним не видно, зате ілюзія кульки є. Якщо ви не хочете виглядати так, ніби вам є що приховувати, надавайте перевагу водолазкам. Це більш приємна альтернатива об'ємним светрам, яка має не менш стильний вигляд.

Рюші і волани

Такі деталі на одязі, як оборки, волани, банти та інші об'ємні прикраси, роблять кожне вбрання грайливим і ефектним. Але, не зважаючи на те, що прикраси милі, вони можуть так само мило підкреслювати наші проблемні області, коли вони знаходяться в неправильних місцях. Не обов'язково спішно відривати всі банти зі свого одягу, просто переконайтеся, що ці деталі розташовані не на ваших проблемних зонах. Наприклад, волани на повних руках тільки підкреслять їх розмір.

Багатошарові образи

Ви, мабуть, помітили, як зараз модно вдягати сорочку, на неї ще одну сорочку, на неї шкіряну куртку, на неї тренч... Такий стиль цибулини насправді знайшов своє місце в серцях і гардеробах модних блогерів, але, крім ефектного зовнішнього вигляду, він ще й ефектно збільшує людину в об'ємі. Нашаровуючи одяг, ми нашаровуємо і кілограми. Якщо ви не хочете виглядати повнішою в одязі, але при цьому прагнете не мерзнути, носіть кашемірові або вовняні речі.

Занадто облягаючий одяг

Три роки тому на вас ідеально сидів одяг розміру S і ви все ще не хочете миритися з тим, що зараз ви вже М? Відпустіть цей факт, тому що ви самі робите собі гірше, продовжуючи купувати занадто маленькі речі, які підкреслюють усі проблемні місця.

Ukr.Media

 

06 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів