Дизайн нігтів: тренди та антитренди

Дизайн нігтів: тренди та антитренди
2019 рік був насичений на тренди, і таким же обіцяє бути 2020. Ми розповіли, як правильно вибрати гель-лак та зробили підбірку трендових та антитрендових дизайнів.

 

Як правильно вибрати покриття

Кожна дівчина погодиться, що якість манікюру залежить від матеріалів, які використовує майстриня. Тому яким би сучасним не був дизайн, якщо він потріскається через тиждень, то це виглядатиме, як мінімум, неохайно. Тому перш, ніж приступати до вивчення трендів, рекомендуємо розібратись, як вибрати гель-лак. Зверніть увагу на такі показники:

  • Стійкість. Звичайний гель-лак має носитись два тижні, і протягом цього часу не повинен тріскатись, змінювати колір, мутніти та відшаровуватись.

  • Легкість зняття. Через надмірну полімеризацію деякі покриття дуже важко зняти будь-яким способом: чи то замочуванням, чи то за допомогою машинки.

  • Палітра відтінків. Якщо ви робите манікюр самостійно, то можна обійтись невеликою кількістю кольорів, а от майстру потрібно мати широку палітру, щоб втілити забаганки клієнтів.

  • База та топ. Від якості додаткових покриттів залежатиме результат. База вирівнює ніготь та дозволяє навіть бюджетний лак нанести рівно. Фініш попереджає тріщини та робить покриття довготривалим.

  • Склад. Якісні лаки не шкодять нігтям, не мають специфічного занадто сильного запаху та отримали сертифікат безпеки. Дуже важливо, щоб покриття не викликало алергічної реакції на чутливій шкірі.

  • Об’єм та пензлик. Для домашнього використання рекомендуємо вибирати невеликі флакони, термін придатності яких 2 роки. Пензлик має бути достатньо пружним та рівномірно розподіляти лак по нігтьовій пластині. 

Торгова марка Avenir Cosmetics пропонує гель-лаки, декоративну косметику, засоби для догляду за шкірою та аксесуари. Не дивлячись, що компанія створена в Україні, її товари випускаються в різних країнах. Наприклад, лаки для нігтів виготовляються на французькому заводі Sa Fiabila, тому відповідають європейським стандартам якості.

Тренди манікюру 2019-2020

Найголовніший тренд сьогодення — мінімалізм. Він прослідковується у всьому: від нігтів, до облаштування будинку. Стилісти закликають задуматись про те, що ми транслюємо за допомогою свого зовнішнього вигляду. Оскільки в останні декілька років майстри манікюру розгулялись на славу, то зараз пора приструнити коней. Ось декілька сучасних трендів:

  • Акцент на лунку, але вона має бути досить тонка.

  • Крапки — головне, щоб їх було небагато.

  • Метал, який виглядає так, ніби ви випадково замазали нігті золотом.

  • Надписи — можна виконати стильно за допомогою наклейок.

  • Френч з вогнем або хвилями — сміливий дизайн, який потребує хорошої майстерності.

  • Однотонне покриття — для тих, хто не любить експериментувати.

 

Антидизайн, від якого можна відмовитись

Антитренди потрібно розуміти для того, щоб ненароком не зробити манікюр «як у 2010 році». Антидизайном зараз вважаються нігті, з якими не зручно: занадто довгі, з ліпниною, насиченим малюнком та техніками, як акваріум. Фантазійні малюнки, які межують з мистецтвом, теж вважаються ознакою дурного смаку. І треба бути обережною з френчем — класичний манікюр завжди в моді, а от від додаткових візерунків на бежево-білих нігтях краще відмовитись.

 

28 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів