Дитячі табори, туристичні вікенди, заняття в екоклубі: «Щасливі діти» кличуть до нових пригод на Закарпатті

Дитячі табори, туристичні вікенди, заняття в екоклубі: «Щасливі діти» кличуть до нових пригод на Закарпатті
ГО «Щасливі діти» стартують із новим масштабним проєктом. Перші активності розпочинаються вже в липні. Загалом програма заходів розрахована на рік.

 

Літні дитячі табори, групи психологічної підтримки для підлітків, програма реабілітації для мам із дітками, активності туристичного та екологічного спрямування. Все це – про плани на літо від громадської організації «Щасливі діти».

Проєкт став логічним продовженням програми, яку з великим успіхом втілювала організація впродовж минулого року. Цьогоріч заходами планують охопити понад 1200 учасників.

«Цей проєкт ми цілий рік реалізовували разом із нашими партнерами – Комітетом медичної допомоги в Закарпатті. Ми були вражені активністю нашої цільової аудиторії: після відкриття реєстраційних форм заявки надходили з шаленою швидкістю, форми для реєстрацій закривалися буквально за кілька годин», – розповіла менеджерка проєктів ГО «Щасливі діти» Людмила Сюзева.

За її словами, цього року ще задовго до літа організація почала отримувати у приват чимало повідомлень від людей із запитаннями, чи плануються табори та інші активності на цей рік. «Ми бачимо, наскільки величезним є запит на наші активності, групи формуються дуже швидко. Тож тішимося, що маємо можливість втілювати проєкт і надалі», – сказала Людмила Сюзева.

Впродовж літа активності від ГО «Щасливі діти» проходитимуть в Ужгороді та у Рахівському районі.

Так, уже відкрито реєстрацію на перші 2 заїзди літнього табору для дітей молодшого шкільного віку в обласному центрі. Загалом впродовж літа заплановано провести 6 таборових змін. Серед літніх активностей в Ужгороді – також набір у групи психологічної підтримки для підлітків і програма реабілітації та відновлення «Турбота» для жінок і дітей, постраждалих від війни. «Турбота» матиме своє продовження й на осінь.

Тим часом стартували заходи й на Рахівщині: у Ясінях розпочав свою роботу туристичний екоклуб для школярів. Трохи згодом буде відкрито й реєстрацію на туристичні вікенди для підлітків. Проєкт втілюється у співпраці з Молодіжним центром «Креативний простір Креденц».

Утім, літнім періодом «Щасливі літи» не обмежуються: тематичні активності відбуватимуться і восени, і взимку, і залановані навіть на наступну весну. Анонси усіх заходів можна відстежувати на сторінках організації у Фейсбуці та в Інстаграм і на телеграм-каналі «Пташка».

«Радіємо, що маємо змогу працювати з командою активних, небайдужих людей, котрі рука об руку йдуть із нами в цей непростий час. Вдячні донорам, завдяки чиїй підтримці продовжуємо працювати й ощасливлювати дітей, дарувати їм яскраве дитинство попри всі виклики сьогодення», – сказала Людмила Сюзева.

Проєкт реалізується Благодійною Організацією «Благодійний фонд Комітет медичної допомоги в Закарпатті - CAMZ співпраці з ГО "Щасливі діти" за підтримки terre des hommes та фінансування Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

 Активності відбуваються в рамках проєкту "Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки" (ER-AA-UKR-2023).

 

 

11 липня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів